Maatwerk:
HK-Suspension BV is de importeur voor Nederland van Wilbers Suspension, een Duitse schokdemper fabrikant, Tractive Suspension, een Nederlandse schokdemper fabrikant, Eibach vervangings veren en Performance Friction remblokken. Tevens zijn wij officieel aangesteld tot “Gecertificeerd Öhlins Service Center” voor Nederland.

Onze kracht is persoonlijk maatwerk voor werkelijk alles wat rolt en veert. Uw probleem is onze uitdaging en daar informeren en adviseren wij U graag over. Zo kunnen we middels onze kit-systemen voor de auto- en motorsport vrijwel overal een oplossing en verbetering voor aanbieden.

Veiligheid:

Voor de motorrijder kunnen wij een totaal pakket verzorgen, dat wil zeggen van
afstellen en modificeren van de standaard veringscomponenten tot aan het leveren van nieuwe hoogwaardige vervangingscomponenten. Zo kan de motorrijder bij HK-Suspension terecht voor service, support, individuele aanpassingen en veiligheid voor alle takken van de motorsport.

Verder kunnen we U natuurlijk adviseren over de laatste stand van de techniek op veringsgebied, een algemene verings-checkup uitvoeren en de laatste updates uitvoeren om uw veiligheid te garanderen.

 Tuning:

Veel motorrijders zijn zich niet bewust van het belang van een degelijke vering. Die bepaalt echter de handelbaarheid en de veiligheid van uw motor. Op het gebied van vering, remmen en banden leveren wij specialistisch maatwerk. Deze unieke combinatie van onze enorme knowhow en professionele service resulteert in een optimale bediening van uw wensen. Kortom wij kunnen uw eigen motor aanpassen aan uw eisen zodat U de motor kunt rijden die U wil in plaats van de motor die U heeft.

Geen concessies
Van hobbyrace tot profsport en van noppenband tot slick dus. Omdat veiligheid en gebruiksgemak vooropstaan, worden aan de kwaliteit van de producten absoluut geen concessies gedaan. Vandaar ook de nadruk op maatwerk. Maatwerk voor elk merk, type en soort gebruik. Vooral het verlagen van de motor is erg populair.
Veren en remmen worden beschouwd als een onderschoven kindje. Onterecht. Een goede vering geeft bijvoorbeeld een kortere remweg. Meerdere factoren bepalen bij een motor de vering. Het maakt heel veel uit of je alleen of met z'n tweeën op een motor zit en/of veel bagage meeneemt. Juist deze persoonlijke instellingen kunnen wij graag voor U verzorgen.

 Motorcross:

De hoge school van veringstechnologie is absoluut de motorcross. In deze tak van sport is de vering van essentieel belang en absoluut bepalend voor een goed resultaat. Mede door onze jarenlange ervaring in de motorcross en onze eigen ontwikkelings afdeling kunnen wij van hobbyrijder tot de Dakar-rijder een passende setup van uw motor vinden. Door het gebruik van alleen hoogwaardige materialen en Eibach veren zetten wij de maatstaf in kwaliteit voor de aanpassing van uw motor.

Combinaties in de motorsport kennen we natuurlijk allemaal in de vorm van Supermotard. Deze kruising van motorcross en wegrace is een combinatie van goede compromissen vinden. Door de ervaring uit de motorcross en onze continue ontwikkelingen vanuit de wegrace kunnen we ook voor deze tak van sport veel voor U betekenen.

Balans & de juiste instelling:
Sportieve motorfietsen zijn al aardig geschikt om mee op het circuit te rijden, echter de ideale setting die voor iedereen goed is, bestaat niet. Daarnaast wil een fabrikant een motorfiets afleveren die ook op straat beheersbaar is. Wanneer je dus vaker het circuit op gaat of nog beter een motor hebt waarmee je alleen maar circuitdagen rijdt, is het zeker zinvol je vering te laten upgraden en afstellen op gewicht en rijstijl. Door onze continue ontwikkeling vanuit de racerij kunnen we voor uw motor altijd de laatste stand der techniek gebruiken. Een afstelling op maat moeilijk? Nee, DAT is nu ons specialisme.

Personeel:
Wij stellen ons graag aan U voor;

wiezijnwij

wiezijnwij

 

Tot ziens en accepteer geen concessies, ga voor de juiste instelling!